Nutriční hodnoty (Tofu se salátem a vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 049 kJ / 490 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,04 g |
| Tuky | 37,61 g |
| – nasycené | 4,44 g |
| – nenasycené | 29,85 g |
| –– mononenasycené | 22,27 g |
| –– polynenasycené | 7,58 g |
| ––– omega 3 | 1,84 g |
| Vláknina | 7,84 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 3,71 g |
| Sacharidy | 20,47 g |
| – cukry | 13,69 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kostky 1/2 kostky sýru tofu | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| polohrubá mouka na obalení | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 vařené vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 5 KL 5 KL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 25 ml |
| 1 KL 1 KL (zarovnaná) sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 Kl 1 Kl (zarovnaná) granul. česneku | Česnek čerstvý | 5 g |
| 1/4 KL 1/4 KL pepře | Pepř černý | 1.25 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
| 1-2 1-2 Jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| pár pár salátových listů | Salát listový čerstvý | |
| 3-4 3-4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 105 g |
| 1-2 KL 1-2 KL olivového oleje | Olej olivový | 7.5 ml |
| po špetce špetce soli, pepře, třtinového cukru | Cukr třtinový | |
| 1-2 KL 1-2 KL bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 7.5 ml |
| na špičku KL KL fr. hořčice | Hořčice plnotučná |