Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tofu se salátem a vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 049 kJ /
490 kcal
Bílkoviny13,72 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,04 g
Tuky37,61 g
– nasycené4,44 g
– nenasycené29,85 g
–– mononenasycené22,27 g
–– polynenasycené7,58 g
––– omega 31,84 g
Vláknina7,84 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 1,60 g
Sůl3,71 g
Sacharidy20,47 g
– cukry13,69 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kostky 1/2 kostky sýru tofu Sýr kravský tvrdý 30%
polohrubá mouka na obalení Mouka pšeničná polohrubá
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 vařené vejce Vejce slepičí 70 g
5 KL 5 KL sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 25 ml
1 KL 1 KL (zarovnaná) sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 Kl 1 Kl (zarovnaná) granul. česneku Česnek čerstvý 5 g
1/4 KL 1/4 KL pepře Pepř černý 1.25 g
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
1/2 1/2 žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 75 g
1-2 1-2 Jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
pár pár salátových listů Salát listový čerstvý
3-4 3-4 cherry rajčátka Rajčata cherry 105 g
1-2 KL 1-2 KL olivového oleje Olej olivový 7.5 ml
po špetce špetce soli, pepře, třtinového cukru Cukr třtinový
1-2 KL 1-2 KL bílého vinného octa Ocet vinný bílý 7.5 ml
na špičku KL KL fr. hořčice Hořčice plnotučná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.