Nutriční hodnoty (Treska na barevné zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 878 kJ / 688 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 147,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 144,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,53 g |
| Tuky | 4,66 g |
| – nasycené | 0,92 g |
| – nenasycené | 2,62 g |
| –– mononenasycené | 0,85 g |
| –– polynenasycené | 1,77 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 5,92 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 597 mg |
| Sůl | 1,48 g |
| Sacharidy | 10,99 g |
| – cukry | 5,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 filety 4 filety tresky (320 g) | Treska filet | 800 g |
| 1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| bílá část malého pórku | Pórek čerstvý | |
| hrst hrst hrášku | Hrášek zelený | |
| 2 růžičky 2 růžičky květáku | Květák čerstvý | 100 g |
| 2 stonky 2 stonky červeného mangoldu | Mangold | |
| barevný pepř | Pepř barevný | |
| sůl | Sůl mořská | |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| 1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
| přepuštěné máslo (nebo olej) | Ghí |