Nutriční hodnoty (Pestré mleté maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 532 kJ / 1 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,86 g |
Tuky | 75,91 g |
– nasycené | 21,54 g |
– nenasycené | 49,68 g |
–– mononenasycené | 36,35 g |
–– polynenasycené | 13,32 g |
––– omega 3 | 1,28 g |
Vláknina | 17,12 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 903 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 115,50 g |
– cukry | 32,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g mletého masa | Vepřový ořez | 400 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
špetka špetka oregana | Oregano sušené | |
1 dl 1 dl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
100 g 100 g hrášku | Hrášek zelený | 100 g |
100 g 100 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 100 g |