Nutriční hodnoty (Přírodní krkovička na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 634 kJ / 152 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
| – cukry | 0,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 plátků krkovičky | ||
| drcený pepř čtyř barev | Pepř barevný | |
| sušená bazalka | Bazalka sušená | |
| sušené oregano | Oregano sušené | |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 2 PL 2 PL švestkové omáčky | ||
| 2 dl 2 dl červeného vína (použila jsem Carl Jung de-alcoholised) | Víno červené suché | 200 ml |