Nutriční hodnoty (Křehká vepřová játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 464 kJ / 828 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 107,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 31,81 g |
| – nasycené | 7,27 g |
| – nenasycené | 14,01 g |
| –– mononenasycené | 10,22 g |
| –– polynenasycené | 3,80 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 0,83 g |
| Cholesterol | 1,89 g |
| Sodík | 1,59 g |
| Sůl | 3,93 g |
| Sacharidy | 26,97 g |
| – cukry | 8,08 g |
| ––– laktóza | 7,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
| 150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce dobré sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín | |
| sůl podle chuti (po usmažení) | Sůl mořská | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| 2-3 2-3 vejce (podle potřeby) | Vejce slepičí | 175 g |
| sádlo na smažení | Sádlo vepřové |