Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makrely pečené po řecku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 015 kJ /
960 kcal
Bílkoviny3,53 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,53 g
Tuky81,09 g
– nasycené5,61 g
– nenasycené71,54 g
–– mononenasycené50,49 g
–– polynenasycené21,06 g
––– omega 36,60 g
Vláknina8,74 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 574 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy43,63 g
– cukry25,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 menší makrely (nebo 2 větší) Makrela
1 1 citron - část nakrájená na podávání, část na pokapání syrových ryb Citrón čerstvý 90 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 lžíce 4 lžíce dobrého kečupu Kečup sladký 60 ml
sůl Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce červeného vína Víno červené suché 45 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
hrst hrst zelených oliv Olivy čerstvé nezralé
hrst hrst černých oliv Olivy čerstvé zralé
80 g 80 g oleje Olej řepkový 80 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.