Nutriční hodnoty (Kuřecí smetanové karbanátky z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 075 kJ / 1 213 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 95,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,12 g |
| Tuky | 87,34 g |
| – nasycené | 41,66 g |
| – nenasycené | 41,28 g |
| –– mononenasycené | 33,02 g |
| –– polynenasycené | 8,27 g |
| ––– omega 3 | 1,25 g |
| Vláknina | 0,86 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 1,11 g |
| Sůl | 2,83 g |
| Sacharidy | 10,08 g |
| – cukry | 5,23 g |
| ––– laktóza | 4,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletých stehenních řízků | Kuře stehno bez kůže | 500 g |
| 150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky (může být uzená) | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 1 jarní cibulka (bílá část) | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky Vegety (dle možnosti) | Kořenící směs sypká | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| bylinky dle chuti (nemusí být) | Petržel nať čerstvá | |
| trochu trochu oleje s paprikou na potření | Olej řepkový |