Nutriční hodnoty (Telecí řízek na bílém víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 871 kJ / 208 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 0,82 g |
| – nasycené | 0,53 g |
| – nenasycené | 0,28 g |
| –– mononenasycené | 0,26 g |
| –– polynenasycené | 0,02 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,31 g |
| – cukry | 12,71 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 telecí řízky z kýty | Telecí kýta | |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 tenčí plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
| 2 dl 2 dl bílého vína (použila jsem bílé Chardonnay) | Víno bílé suché | 200 ml |
| 1 lžička 1 lžička třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |