Nutriční hodnoty (Telecí řízek na bílém víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 871 kJ / 208 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,82 g |
– nasycené | 0,53 g |
– nenasycené | 0,28 g |
–– mononenasycené | 0,26 g |
–– polynenasycené | 0,02 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,31 g |
– cukry | 12,71 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 telecí řízky z kýty | Telecí kýta | |
mořská sůl | Sůl mořská | |
1 1 tenčí plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
2 dl 2 dl bílého vína (použila jsem bílé Chardonnay) | Víno bílé suché | 200 ml |
1 lžička 1 lžička třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |