Nutriční hodnoty (Pikantní ledvinky s uherskou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 402 kJ / 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,55 g |
Tuky | 44,67 g |
– nasycené | 16,66 g |
– nenasycené | 27,15 g |
–– mononenasycené | 19,89 g |
–– polynenasycené | 7,26 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 8,92 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 23,95 g |
– cukry | 5,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 ks 5 ks vepřových ledvinek | Ledviny vepřové | |
1 lžíci 1 lžíci kmínu | Kmín | 15 g |
1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
30 g 30 g slaniny /špek | Špek | 30 g |
1 lžíci 1 lžíci sádla/ kdo chce, olej | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžičku 1 lžičku mleté maďarské papriky | Paprika sladká | 5 g |
půl lžičky lžičky uzené mleté papriky | Paprika uzená | |
1 1 feferonku | Chilli paprička čerstvá | |
80 g 80 g uherské klobásy | Klobása | 80 g |
1 1 malou nebo půl kapie | ||
vývar na podlití - neslaný | Vývar hovězí | |
1 lžíci 1 lžíci jíšky (sádlo + mouka 1:1) | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
pepř čerstvě mletý | Pepř černý |