Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Česká bramboračka z remosky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 298 kJ /
549 kcal
Bílkoviny17,59 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,58 g
Tuky2,91 g
– nasycené1,52 g
– nenasycené0,80 g
–– mononenasycené0,57 g
–– polynenasycené0,23 g
––– omega 30,06 g
Vláknina30,10 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 137 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy99,32 g
– cukry15,22 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 Ižička mletého kmínu Kmín mletý
2 2 Ižičky majoránky Majoránka sušená
2 2 Ižíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 hrst 1 hrst listové petrželky Petržel nať čerstvá
200 g 200 g čerstvých hub (nebo 20 g sušených) Hřib čerstvý 200 g
2 2 Ižíce másla Máslo kravské 2 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.