Nutriční hodnoty (Jogurt s karamelizovanými jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 313 kJ / 75 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 0,52 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,23 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,21 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| řecký jogurt | Jogurt řecký 5% | |
| banán | Banán čerstvý | |
| dýňová semínka | Dýňová semínka | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| agávový sirup (nebo jakýkoliv) | Sirup agávový | |
| kokosový olej | Olej kokosový |