Nutriční hodnoty (Zapečená a plněná rajčata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 672 kJ / 878 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,99 g |
| Tuky | 62,44 g |
| – nasycené | 17,09 g |
| – nenasycené | 40,31 g |
| –– mononenasycené | 34,19 g |
| –– polynenasycené | 6,12 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 7,01 g |
| Cholesterol | 578 mg |
| Sodík | 1,63 g |
| Sůl | 3,92 g |
| Sacharidy | 30,57 g |
| – cukry | 24,50 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 2 2 lahůdkové cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 g 100 g sýra typu Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 svazek 1 svazek pažitky | Pažitka čerstvá | 50 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 špetka 1 špetka pepře | Pepř černý |