Nutriční hodnoty (Kuřecí směs se sýrem a pórkem v parním hrnci i s brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 110 kJ / 743 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 74,69 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,53 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,16 g | 
| Tuky | 17,56 g | 
| – nasycené | 6,92 g | 
| – nenasycené | 7,53 g | 
| –– mononenasycené | 6,07 g | 
| –– polynenasycené | 1,45 g | 
| ––– omega 3 | 0,47 g | 
| Vláknina | 9,03 g | 
| Cholesterol | 399 mg | 
| Sodík | 739 mg | 
| Sůl | 1,74 g | 
| Sacharidy | 67,10 g | 
| – cukry | 8,20 g | 
| ––– laktóza | 3,25 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g kuřecích prsou | Kuře prso | 200 g | 
| 50 g 50 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 30 g 30 g pórku | Pórek čerstvý | 30 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 350-400 g 350-400 g očistěných brambor na přílohu | Brambor zimní | 375 g |