Nutriční hodnoty (Česnekové řízečky v tempuře a domácí tatarka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 036 kJ / 1 921 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,23 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
| Tuky | 161,34 g |
| – nasycené | 13,14 g |
| – nenasycené | 139,14 g |
| –– mononenasycené | 98,63 g |
| –– polynenasycené | 40,51 g |
| ––– omega 3 | 12,99 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 452 mg |
| Sodík | 306 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 21,70 g |
| – cukry | 1,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí prso (může být krůtí nebo vepřové maso) | Kuře prso | 350 g |
| 1 1 velký stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce tempury | ||
| 3 lžíce 3 lžíce ledové vody | Voda | 54 ml |
| domácí tatarka | Tatarská omáčka | |
| 150 ml 150 ml oleje slunečnicového | Olej řepkový | 150 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| nakládaná okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| šalotka | Šalotka čerstvá | |
| kapary | Kapary |