Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně jako přírodní řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 505 kJ / 121 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
| Tuky | 0,10 g |
| – nasycené | 0,02 g |
| – nenasycené | 0,08 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 283 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 13,30 g |
| – cukry | 7,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 plátků vepřové pečeně bez kosti | Kost hovězí | |
| provensálské bylinky | Provensálské koření | |
| řecké bylinky | Petržel nať čerstvá | |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| mletý koriandr | Koriandr list sušený | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 2 PL 2 PL jemného kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 1 dl 1 dl růžového vína (použila jsem Carl Jung, bez alkoholu) | Víno růžové suché | 100 ml |