Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně jako přírodní řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 505 kJ / 121 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 13,30 g |
– cukry | 7,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 plátků vepřové pečeně bez kosti | Kost hovězí | |
provensálské bylinky | Provensálské koření | |
řecké bylinky | Petržel nať čerstvá | |
mořská sůl | Sůl mořská | |
mletý koriandr | Koriandr list sušený | |
máslo | Máslo kravské | |
2 PL 2 PL jemného kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
1 dl 1 dl růžového vína (použila jsem Carl Jung, bez alkoholu) | Víno růžové suché | 100 ml |