Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně jako přírodní řízek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie505 kJ /
121 kcal
Bílkoviny0,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,80 g
Tuky0,10 g
– nasycené0,02 g
– nenasycené0,08 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 283 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy13,30 g
– cukry7,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 plátků vepřové pečeně bez kosti Kost hovězí
provensálské bylinky Provensálské koření
řecké bylinky Petržel nať čerstvá
mořská sůl Sůl mořská
mletý koriandr Koriandr list sušený
máslo Máslo kravské
2 PL 2 PL jemného kečupu Kečup sladký 30 ml
1 dl 1 dl růžového vína (použila jsem Carl Jung, bez alkoholu) Víno růžové suché 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.