Nutriční hodnoty (Pizza Margherita (pečená v remosce))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 228 kJ / 1 966 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,10 g |
Tuky | 55,50 g |
– nasycené | 27,17 g |
– nenasycené | 24,93 g |
–– mononenasycené | 17,71 g |
–– polynenasycené | 7,22 g |
––– omega 3 | 1,29 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 702 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 252,13 g |
– cukry | 43,73 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1/2 1/2 Ižičky soli | Sůl mořská | |
olej na vymazání mísy mísy | Olej řepkový | |
400 g 400 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
250 g 250 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 250 g |
hrst hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
olej na vymazání mísy mísy | Olej řepkový | |
trochu trochu soli | Sůl mořská |