Nutriční hodnoty (Sváteční chilli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 611 kJ / 1 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 83,96 g |
Tuky | 20,54 g |
– nasycené | 10,31 g |
– nenasycené | 10,11 g |
–– mononenasycené | 3,26 g |
–– polynenasycené | 6,86 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 116,48 g |
Cholesterol | 154 mg |
Sodík | 4,32 g |
Sůl | 10,40 g |
Sacharidy | 178,20 g |
– cukry | 17,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g velkých bílých fazolí | Fazole bílé | 200 g |
200 g 200 g malých tmavých fazolí | Fazole červená ledvina | 200 g |
2 2 malé cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
1 plátek 1 plátek hovězího masa | Hovězí kýta | |
1 plátek 1 plátek uzeného masa asi po 10 dkg | Vepřová plec uzená | |
1 nožka 1 nožka klobásy | Klobása | 220 g |
zelené bylinky | Petržel nať čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce gulášového koření | Koření Argentina | 15 g |
olej | Olej řepkový | |
ocet | Ocet lihový | |
chilli paprička nebo mleté chilli koření | Chilli paprička čerstvá | |
1 plechovka 1 plechovka rajský protlak | Protlak rajčatový | |
2 2 syrové zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |