Nutriční hodnoty (Salát z brokolice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 482 kJ / 593 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,58 g |
| Tuky | 22,65 g |
| – nasycené | 3,36 g |
| – nenasycené | 19,06 g |
| –– mononenasycené | 15,73 g |
| –– polynenasycené | 3,33 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 38,52 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 74 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 62,89 g |
| – cukry | 14,07 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g brokolice | Brokolice čerstvá | 300 g |
| hrst hrst polníčku | Polníček čerstvý | |
| 4 4 cherry rajčata | Rajčata cherry | 120 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 125 g 125 g kořeněného sýru s česnekem (použila jsem Olešnický) | Česnek čerstvý | 125 g |
| 1 lžíce 1 lžíce worcestrové omáčky | ||
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 22.5 ml |
| koření 5 5 barev | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |