Nutriční hodnoty (Flank steak s fazolkami a mladým hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 004 kJ / 718 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
| Tuky | 18,27 g |
| – nasycené | 7,28 g |
| – nenasycené | 10,33 g |
| –– mononenasycené | 6,04 g |
| –– polynenasycené | 4,29 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 5,65 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 466 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 9,30 g |
| – cukry | 6,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hovězího pupku | Hovězí pupek | 600 g |
| hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
| barevný pepř | Pepř barevný | |
| hrst hrst zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
| hrst hrst mladého hrášku | Hrášek zelený | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 4 plátky 4 plátky slaniny | Špek | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá |