Nutriční hodnoty (Flank steak s fazolkami a mladým hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 004 kJ / 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 18,27 g |
– nasycené | 7,28 g |
– nenasycené | 10,33 g |
–– mononenasycené | 6,04 g |
–– polynenasycené | 4,29 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 466 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 9,30 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězího pupku | Hovězí pupek | 600 g |
hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
barevný pepř | Pepř barevný | |
hrst hrst zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
hrst hrst mladého hrášku | Hrášek zelený | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
máslo | Máslo kravské | |
4 plátky 4 plátky slaniny | Špek | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá |