Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Flank steak s fazolkami a mladým hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 004 kJ /
718 kcal
Bílkoviny127,48 g
– z toho živočišné bílkoviny126,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,48 g
Tuky18,27 g
– nasycené7,28 g
– nenasycené10,33 g
–– mononenasycené6,04 g
–– polynenasycené4,29 g
––– omega 30,06 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 466 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy9,30 g
– cukry6,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hovězího pupku Hovězí pupek 600 g
hrubozrnná sůl Sůl mořská
barevný pepř Pepř barevný
hrst hrst zelených fazolek Fazolky čerstvé
hrst hrst mladého hrášku Hrášek zelený
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
česnek Česnek čerstvý
máslo Máslo kravské
4 plátky 4 plátky slaniny Špek
olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 feferonka Chilli paprička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.