Vepřové kostky z krkovice v kysaném zelí

Suroviny

600 g vepřové krkovice nebo plece
1 cibule
lžíce sádla
1 paprika
grilovací koření
kmín
sůl
pepř
chilli paprička
500 g kysaného zelí
lžička másla
lžíce hnědého cukru

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a papriku nakrájenou na kostičky zpěníme na sádle. Maso nakrájíme na kostky a smícháme se solí a kořením. Přihodíme na cibulku a necháme zatáhnout. Podlijeme trochou horké vody a dusíme za občasného míchání a podlévání do měkka.

  2. Do jiného hrnce dáme máslo, cukr a necháme lehce zkaramelizovat. Přidáme zelí, mírně podlijeme vodou a dusíme taky do měkka. Hotové zelí dochutíme případně solí a slijeme vodu. Do skoro hotového masa přidáme utřený česnek a chilli. Celé i se šťávou smícháme se zelím a podáváme s chlebem.

Komentáře k receptu Vepřové kostky z krkovice v kysaném zelí

Tématické fráze: vepřové maso na kysaném zelí kysané zelí recepty kysané zelí recept krkovička na kysaném zelí veprove kostky na zelí vepřové kostky se zelim vepřová krkovice recepty vepřová krkovice se zelím vepřové na kysaném zelí recepty s kysaným zelím vepřová krkovice na zelí vepřová krkovice na kysaného zelí vepřová krkovička recepty recepty z vepřové krkovice recepty z kysaného zelí recept na krkovičku na kysanem zeli vepřové kostky v zelí kyselé zelí recept veprove se zelim vepřová krkovička na kysanem zeli