Nutriční hodnoty (Japonské UDON nudle s krevetami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 908 kJ / 695 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,96 g |
| Tuky | 5,23 g |
| – nasycené | 1,34 g |
| – nenasycené | 3,04 g |
| –– mononenasycené | 1,10 g |
| –– polynenasycené | 1,94 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 41,94 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 4,84 g |
| Sůl | 10,50 g |
| Sacharidy | 72,40 g |
| – cukry | 30,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| balíček balíček nudlí UDON | Těstoviny pšeničné | |
| 200 g 200 g loupaných krevet | Krevety loupané | 200 g |
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
| feferonka (nemusí být samozřejmě) | Chilli paprička čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| hrst hrst pórku nebo jarní cibulky | Pórek čerstvý | |
| 3 PL 3 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
| 2 PL 2 PL ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 30 ml |