Nutriční hodnoty (Zelné šlíšky s dušenými žampiony (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 094 kJ / 978 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,60 g |
Tuky | 14,20 g |
– nasycené | 1,81 g |
– nenasycené | 11,26 g |
–– mononenasycené | 7,20 g |
–– polynenasycené | 4,06 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 25,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,88 g |
Sůl | 32,00 g |
Sacharidy | 167,50 g |
– cukry | 13,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 350 g |
cca 200 g 200 g hrubé mouky (podle šťavnatosti zelí) | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
2 KL 2 KL soli | Sůl mořská | 16 g |
250 g 250 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
1 PL 1 PL oleje Manka řepková máslová | Olej řepkový | 11 ml |
mletý kmín | Kmín mletý | |
2 KL 2 KL sůl | Sůl mořská | 16 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
hrst hrst sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
houbové koření (není nutné) | Provensálské koření | |
polohrubá mouka na zahuštění | Mouka pšeničná polohrubá |