Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelné šlíšky s dušenými žampiony (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 094 kJ /
978 kcal
Bílkoviny32,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,60 g
Tuky14,20 g
– nasycené1,81 g
– nenasycené11,26 g
–– mononenasycené7,20 g
–– polynenasycené4,06 g
––– omega 30,90 g
Vláknina25,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,88 g
Sůl32,00 g
Sacharidy167,50 g
– cukry13,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 350 g
cca 200 g 200 g hrubé mouky (podle šťavnatosti zelí) Mouka pšeničná hrubá 200 g
2 KL 2 KL soli Sůl mořská 16 g
250 g 250 g čerstvých žampionů Žampion čerstvý 250 g
1 PL 1 PL oleje Manka řepková máslová Olej řepkový 11 ml
mletý kmín Kmín mletý
2 KL 2 KL sůl Sůl mořská 16 g
pepř mletý Pepř černý mletý
hrst hrst sekané petrželky Petržel nať čerstvá
houbové koření (není nutné) Provensálské koření
polohrubá mouka na zahuštění Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.