Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně s červeným zelím a bramborovým knedlíkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 251 kJ / 3 167 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 291,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 245,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,11 g |
| Tuky | 59,66 g |
| – nasycené | 13,64 g |
| – nenasycené | 30,23 g |
| –– mononenasycené | 24,62 g |
| –– polynenasycené | 5,61 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 49,94 g |
| Cholesterol | 998 mg |
| Sodík | 746 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 345,80 g |
| – cukry | 21,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové pečeně bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | 1000 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 PL 2 PL koření Vepřová pečeně | Kmín mletý | 30 g |
| 1 PL 1 PL červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| červené zelí ve sklenici sklenici | Zelí červené čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| cca 1 kg 1 kg vařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
| 100 g 100 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská |