Nutriční hodnoty (Jáhlový salát s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 578 kJ / 2 528 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,65 g |
| Tuky | 106,03 g |
| – nasycené | 15,48 g |
| – nenasycené | 75,75 g |
| –– mononenasycené | 12,63 g |
| –– polynenasycené | 63,12 g |
| ––– omega 3 | 7,90 g |
| Vláknina | 49,10 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 265 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 293,30 g |
| – cukry | 88,80 g |
| ––– laktóza | 25,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g jáhel | Jáhly | 250 g |
| 400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 100 g 100 g sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 50 g 50 g mletého máku | Mák modrý mletý | 50 g |
| 150 ml 150 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| ovoce dle chuti | Jahody čerstvé |