Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nokerle (noky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie442 kJ /
106 kcal
Bílkoviny8,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,56 g
– nasycené1,82 g
– nenasycené3,50 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,70 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.