Nutriční hodnoty (Houbovo - slaninová omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 388 kJ / 1 049 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,44 g |
Tuky | 90,82 g |
– nasycené | 45,54 g |
– nenasycené | 43,94 g |
–– mononenasycené | 37,64 g |
–– polynenasycené | 6,31 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 31,14 g |
Cholesterol | 89 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,05 g |
Sacharidy | 26,42 g |
– cukry | 10,34 g |
––– laktóza | 1,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g čerstvých (mražených) hub | Hřib čerstvý | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 plnější lžíce másla | Máslo kravské | 1 g |
100 g 100 g libovější anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
cca 3 stroužky 3 stroužky drceného česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
snítka tymiánu - lístky lístky | Tymián sušený | |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
pepř mletý dle chuti | Pepř černý mletý | |
5-6 5-6 rozšlehaných vajec, dle velikosti | ||
3 lžíce 3 lžíce 12% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 45 ml |