Nutriční hodnoty (Penne s uzeným bůčkem a zastřeným vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 732 kJ / 1 131 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,24 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,62 g |
| Tuky | 95,29 g |
| – nasycené | 29,49 g |
| – nenasycené | 46,34 g |
| –– mononenasycené | 38,01 g |
| –– polynenasycené | 8,32 g |
| ––– omega 3 | 0,49 g |
| Vláknina | 3,16 g |
| Cholesterol | 889 mg |
| Sodík | 2,06 g |
| Sůl | 4,68 g |
| Sacharidy | 9,70 g |
| – cukry | 2,48 g |
| ––– laktóza | 1,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky penne | Těstoviny pšeničné | |
| 200 g 200 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 200 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce mascarpone | Mascarpone | 30 g |
| 3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 lžíce 2 lžíce jemně nasekané petržele | Petržel kořenová čerstvá | 30 g |