Nutriční hodnoty (Zapečený bramborák se sýrem a broskví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 15 716 kJ / 3 756 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 179,44 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,64 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,80 g | 
| Tuky | 202,33 g | 
| – nasycené | 100,44 g | 
| – nenasycené | 90,85 g | 
| –– mononenasycené | 74,24 g | 
| –– polynenasycené | 16,61 g | 
| ––– omega 3 | 0,67 g | 
| Vláknina | 25,60 g | 
| Cholesterol | 1,18 g | 
| Sodík | 5,42 g | 
| Sůl | 13,28 g | 
| Sacharidy | 291,55 g | 
| – cukry | 55,85 g | 
| ––– laktóza | 39,85 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g | 
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml | 
| 120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sušená petržel | Petržel nať sušená | |
| 1 plechovka 1 plechovka broskví | Dužina broskve čerstvá | |
| 500 g 500 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 500 g | 
| 100 g 100 g sádla | Sádlo vepřové | 100 g | 
 
	