Nutriční hodnoty (Telecí ossobuco na houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 323 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,66 g |
Tuky | 0,28 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,70 g |
– cukry | 4,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 ks telecího ossobuca - steak s morkovou kostí | Kost hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín dle chuti | Kmín mletý | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 cibule velká | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
sádlo nebo uzený špek, případně olej | Sádlo vepřové | |
300 g 300 g čerstvých nebo mražených hub (případně sušených) | ||
vývar dle potřeby | Vývar hovězí |