Nutriční hodnoty (Telecí ossobuco na houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 323 kJ / 77 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,66 g |
| Tuky | 0,28 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 14,70 g |
| – cukry | 4,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 ks telecího ossobuca - steak s morkovou kostí | Kost hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín dle chuti | Kmín mletý | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 cibule velká | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| sádlo nebo uzený špek, případně olej | Sádlo vepřové | |
| 300 g 300 g čerstvých nebo mražených hub (případně sušených) | ||
| vývar dle potřeby | Vývar hovězí |