Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí ossobuco na houbách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie323 kJ /
77 kcal
Bílkoviny2,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,66 g
Tuky0,28 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,11 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,08 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,70 g
– cukry4,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 ks telecího ossobuca - steak s morkovou kostí Kost hovězí
sůl Sůl mořská
drcený kmín dle chuti Kmín mletý
pepř mletý Pepř černý mletý
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
1 1 cibule velká Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
sádlo nebo uzený špek, případně olej Sádlo vepřové
300 g 300 g čerstvých nebo mražených hub (případně sušených)
vývar dle potřeby Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.