Nutriční hodnoty (Tvarohovo-tykvový (dýňový) cheesecake)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 982 kJ / 3 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,30 g |
Tuky | 182,81 g |
– nasycené | 97,00 g |
– nenasycené | 80,20 g |
–– mononenasycené | 56,37 g |
–– polynenasycené | 23,83 g |
––– omega 3 | 0,99 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 651 mg |
Sodík | 370 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 338,99 g |
– cukry | 200,29 g |
––– laktóza | 30,27 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g máslových kakaových sušenek | Sušenka | 250 g |
130 g 130 g másla | Máslo kravské | 130 g |
1 lžička 1 lžička mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 5 g |
½ l žičky žičky kardamomu | Kardamom prášek | |
500 g 500 g tykve (nebo jakékoliv dýně) | Dýně čerstvá | 500 g |
350 g 350 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 350 g |
2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 40 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
skořice | Skořice ceylonská |