Nutriční hodnoty (Králičí ragú s červenou čočkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 709 kJ / 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,70 g |
Tuky | 12,40 g |
– nasycené | 1,72 g |
– nenasycené | 10,66 g |
–– mononenasycené | 8,33 g |
–– polynenasycené | 2,33 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 25,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 86 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 76,82 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
hřbet a přední stehna králíka | Králík | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 celá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 plechovka 1 plechovka drcených rajčat s bazalkou (SUGO) | Pyré z červených rajčat | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
20 kuliček 20 kuliček barevného pepře | Pepř barevný | |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
6 kuliček 6 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku červené čočky | Čočka červená neloupaná | 125 g |
1 PL 1 PL olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 1 malá bílá cibule | Cibule čerstvá | |
1 dl 1 dl bílého vína (použila jsem dealkoholizované) | Víno bílé suché | 100 ml |
voda dle potřeby | Voda |