Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dvoubarevný hruškový koláč s oříšky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 946 kJ /
5 484 kcal
Bílkoviny99,81 g
– z toho živočišné bílkoviny37,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,67 g
Tuky300,19 g
– nasycené130,37 g
– nenasycené155,46 g
–– mononenasycené135,90 g
–– polynenasycené19,56 g
––– omega 31,15 g
Vláknina75,75 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 582 mg
Sůl1,83 g
Sacharidy516,34 g
– cukry251,94 g
––– laktóza3,07 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g změklého másla Máslo kravské 200 g
120 g 120 g hnědého cukru Cukr třtinový 120 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
150 g 150 g nasekaných lískových oříšků Lískový ořech 150 g
6 6 menších hrušek Hruška čerstvá 780 g
4 lžíce 4 lžíce rumu Rum 68 ml
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
skořice Skořice ceylonská
4 4 menší hrušky Hruška čerstvá 520 g
hnědý cukr Cukr třtinový
2 hrsti 2 hrsti lískových oříšků Lískový ořech

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.