Nutriční hodnoty (Dvoubarevný hruškový koláč s oříšky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 946 kJ / 5 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,67 g |
Tuky | 300,19 g |
– nasycené | 130,37 g |
– nenasycené | 155,46 g |
–– mononenasycené | 135,90 g |
–– polynenasycené | 19,56 g |
––– omega 3 | 1,15 g |
Vláknina | 75,75 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 582 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 516,34 g |
– cukry | 251,94 g |
––– laktóza | 3,07 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g změklého másla | Máslo kravské | 200 g |
120 g 120 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 120 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
150 g 150 g nasekaných lískových oříšků | Lískový ořech | 150 g |
6 6 menších hrušek | Hruška čerstvá | 780 g |
4 lžíce 4 lžíce rumu | Rum | 68 ml |
3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
skořice | Skořice ceylonská | |
4 4 menší hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
hnědý cukr | Cukr třtinový | |
2 hrsti 2 hrsti lískových oříšků | Lískový ořech |