Nutriční hodnoty (Asijská kukuřičná polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 129 kJ / 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,85 g |
| Tuky | 40,22 g |
| – nasycené | 29,41 g |
| – nenasycené | 7,75 g |
| –– mononenasycené | 4,01 g |
| –– polynenasycené | 3,75 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 15,41 g |
| Cholesterol | 248 mg |
| Sodík | 2,49 g |
| Sůl | 6,02 g |
| Sacharidy | 99,65 g |
| – cukry | 19,11 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 lžičky 2 lžičky červené kari pasty | Curry pasta | 10 g |
| 200 ml 200 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 200 ml |
| 100 g 100 g mražené kukuřice | Kukuřice mražená | 100 g |
| 150 g 150 g mražených krevet | Krevety loupané | 150 g |
| 8-10 8-10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 270 g |
| 300 ml 300 ml vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 37.5 ml |
| čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
| zelená nať jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |