Nutriční hodnoty (Něco ke kafi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 913 kJ / 2 130 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,73 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,16 g |
| Tuky | 40,78 g |
| – nasycené | 13,31 g |
| – nenasycené | 17,57 g |
| –– mononenasycené | 13,67 g |
| –– polynenasycené | 3,90 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 6,70 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 604 mg |
| Sůl | 1,34 g |
| Sacharidy | 364,61 g |
| – cukry | 178,71 g |
| ––– laktóza | 24,51 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 210 g 210 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 210 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
| 1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
| sezónní ovoce (rybíz, borůvky, ostružiny) | Jahody čerstvé | |
| 2 sáčky 2 sáčky želatiny | Želatina vepřová |