Nutriční hodnoty (Krkovička z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 711 kJ / 1 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,95 g |
Tuky | 52,35 g |
– nasycené | 13,38 g |
– nenasycené | 24,91 g |
–– mononenasycené | 19,37 g |
–– polynenasycené | 5,54 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 6,58 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 40,20 g |
– cukry | 5,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g dobře prorostlé krkovičky | Vepřová krkovice | 500 g |
1-2 1-2 střední mrkve | Mrkev čerstvá | 75 g |
4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
sušený tymián | Tymián sušený | |
sušená šalvěj | Šalvěj sušená | |
1 1 velká nebo 2 menší šalotky | ||
mořská sůl (krystalová) | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
2 dl 2 dl vody | Voda | 200 ml |
1 dl 1 dl bílého vína (použila jsem dealkoholizované) | Víno bílé suché | 100 ml |