Nutriční hodnoty (Šafránová růžičková kapusta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 467 kJ / 351 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,98 g |
| Tuky | 1,67 g |
| – nasycené | 0,56 g |
| – nenasycené | 1,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 1,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 23,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 71 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 55,50 g |
| – cukry | 15,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
| ½ l žičky žičky šafránu | Šafrán sušený | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| ½ l žičky žičky kari | Kari | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |