Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šafránová růžičková kapusta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 467 kJ /
351 kcal
Bílkoviny17,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,98 g
Tuky1,67 g
– nasycené0,56 g
– nenasycené1,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené1,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina23,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy55,50 g
– cukry15,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 500 g
½ l žičky žičky šafránu Šafrán sušený
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
½ l žičky žičky kari Kari
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička Solamylu Bramborový škrob 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.