Nutriční hodnoty (Šafránová růžičková kapusta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 467 kJ / 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,98 g |
Tuky | 1,67 g |
– nasycené | 0,56 g |
– nenasycené | 1,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 1,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 23,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 55,50 g |
– cukry | 15,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
½ l žičky žičky šafránu | Šafrán sušený | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
½ l žičky žičky kari | Kari | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |