Nutriční hodnoty (Celerová bulharská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 651 kJ / 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,86 g |
Tuky | 23,61 g |
– nasycené | 1,87 g |
– nenasycené | 20,45 g |
–– mononenasycené | 14,11 g |
–– polynenasycené | 6,35 g |
––– omega 3 | 1,82 g |
Vláknina | 27,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 354 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 82,90 g |
– cukry | 47,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
300 g 300 g celeru | Celer bulva čerstvá | 300 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
4 lžíce 4 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 60 g |
svazek svazek kopru a petrželky | Petržel nať čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |