Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerová bulharská polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 651 kJ /
634 kcal
Bílkoviny10,86 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,86 g
Tuky23,61 g
– nasycené1,87 g
– nenasycené20,45 g
–– mononenasycené14,11 g
–– polynenasycené6,35 g
––– omega 31,82 g
Vláknina27,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 354 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy82,90 g
– cukry47,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
300 g 300 g celeru Celer bulva čerstvá 300 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
sůl Sůl mořská
4 lžíce 4 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 60 g
svazek svazek kopru a petrželky Petržel nať čerstvá
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.