Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaná vajíčka s gorgonzolou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 191 kJ /
1 480 kcal
Bílkoviny89,81 g
– z toho živočišné bílkoviny86,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky111,40 g
– nasycené54,57 g
– nenasycené42,28 g
–– mononenasycené35,71 g
–– polynenasycené6,57 g
––– omega 30,75 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 1,79 g
Sodík 1,77 g
Sůl1,31 g
Sacharidy27,37 g
– cukry16,85 g
––– laktóza4,57 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
1 1 malý rajčatový protlak Protlak rajčatový
200 g 200 g gorgonzoly Gorgonzola 200 g
pepř Pepř černý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
olej Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
sůl Sůl mořská
oregano Oregano sušené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.