Nutriční hodnoty (Zapékaná vajíčka s gorgonzolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 191 kJ / 1 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 86,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 111,40 g |
– nasycené | 54,57 g |
– nenasycené | 42,28 g |
–– mononenasycené | 35,71 g |
–– polynenasycené | 6,57 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 1,79 g |
Sodík | 1,77 g |
Sůl | 1,31 g |
Sacharidy | 27,37 g |
– cukry | 16,85 g |
––– laktóza | 4,57 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
200 g 200 g gorgonzoly | Gorgonzola | 200 g |
pepř | Pepř černý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olej | Olej řepkový | |
2 lžíce 2 lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
oregano | Oregano sušené |