Nutriční hodnoty (Vepřový guláš s fazolemi, paprikami a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 129 kJ / 1 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 143,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,40 g |
Tuky | 66,21 g |
– nasycené | 23,11 g |
– nenasycené | 33,13 g |
–– mononenasycené | 26,44 g |
–– polynenasycené | 6,69 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 22,02 g |
Cholesterol | 785 mg |
Sodík | 2,95 g |
Sůl | 7,02 g |
Sacharidy | 57,60 g |
– cukry | 37,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového masa (plec) | Vepřová kýta | 600 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce gulášového koření | Koření Argentina | 15 g |
2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
2 2 různé barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
špetka špetka kmínu | Kmín | |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
3 lžíce 3 lžíce sekaných rajčat | Rajče červené sterilované | |
200 200 g červených fazolí z konzervy | Fazole červená ledvina | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |