Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový guláš s fazolemi, paprikami a vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 129 kJ /
1 465 kcal
Bílkoviny153,36 g
– z toho živočišné bílkoviny143,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,40 g
Tuky66,21 g
– nasycené23,11 g
– nenasycené33,13 g
–– mononenasycené26,44 g
–– polynenasycené6,69 g
––– omega 30,15 g
Vláknina22,02 g
Cholesterol 785 mg
Sodík 2,95 g
Sůl7,02 g
Sacharidy57,60 g
– cukry37,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového masa (plec) Vepřová kýta 600 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžíce 1 lžíce gulášového koření Koření Argentina 15 g
2 2 feferonky Chilli paprička čerstvá
2 2 různé barevné papriky Paprika červená čerstvá 300 g
špetka špetka kmínu Kmín
sůl dle chuti Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce sekaných rajčat Rajče červené sterilované
200 200 g červených fazolí z konzervy Fazole červená ledvina
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.