Nutriční hodnoty (Salát s rybou a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 482 kJ / 1 071 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 96,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,41 g |
| Tuky | 44,24 g |
| – nasycené | 10,53 g |
| – nenasycené | 28,72 g |
| –– mononenasycené | 23,43 g |
| –– polynenasycené | 5,29 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 17,94 g |
| Cholesterol | 773 mg |
| Sodík | 569 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 48,54 g |
| – cukry | 19,59 g |
| ––– laktóza | 6,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g rybích filetů (z libovolné ryby) | Treska filet | 400 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| hrst hrst rukoly | Rukola čerstvá | |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 200 g 200 g hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
| 150 g 150 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
| 1 1 jarní cibulka (bílá část) | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| sůl | Sůl mořská |