Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s rybou a hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 482 kJ /
1 071 kcal
Bílkoviny111,17 g
– z toho živočišné bílkoviny96,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,41 g
Tuky44,24 g
– nasycené10,53 g
– nenasycené28,72 g
–– mononenasycené23,43 g
–– polynenasycené5,29 g
––– omega 30,50 g
Vláknina17,94 g
Cholesterol 773 mg
Sodík 569 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy48,54 g
– cukry19,59 g
––– laktóza6,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g rybích filetů (z libovolné ryby) Treska filet 400 g
máslo Máslo kravské
hrst hrst rukoly Rukola čerstvá
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
2 2 vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
200 g 200 g hrášku Hrášek zelený 200 g
2 lžíce 2 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 40 ml
150 g 150 g jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 150 ml
2 lžíce 2 lžíce petrželové natě Petržel nať čerstvá 30 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžička 1 lžička kari Kari 5 g
1 1 jarní cibulka (bílá část) Cibulka jarní čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.