Nutriční hodnoty (Salát s rybou a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 482 kJ / 1 071 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,41 g |
Tuky | 44,24 g |
– nasycené | 10,53 g |
– nenasycené | 28,72 g |
–– mononenasycené | 23,43 g |
–– polynenasycené | 5,29 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 17,94 g |
Cholesterol | 773 mg |
Sodík | 569 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 48,54 g |
– cukry | 19,59 g |
––– laktóza | 6,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g rybích filetů (z libovolné ryby) | Treska filet | 400 g |
máslo | Máslo kravské | |
hrst hrst rukoly | Rukola čerstvá | |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
200 g 200 g hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
150 g 150 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
2 lžíce 2 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
1 1 jarní cibulka (bílá část) | Cibulka jarní čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl | Sůl mořská |