Nutriční hodnoty (Jablkovo-fenyklový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 465 kJ / 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 21,94 g |
| – nasycené | 3,20 g |
| – nenasycené | 18,50 g |
| –– mononenasycené | 15,66 g |
| –– polynenasycené | 2,84 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 33,04 g |
| – cukry | 28,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| hrst hrst rukoly nebo jiného salátu | Rukola čerstvá | |
| 1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |
| ½ - 1 1 lžička cukru (dle chuti) | Cukr bílý | |
| bílé koření | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |