Nutriční hodnoty (Valašský šašlik (Remoska))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 116 kJ / 984 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 106,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,77 g |
| Tuky | 40,39 g |
| – nasycené | 6,42 g |
| – nenasycené | 28,80 g |
| –– mononenasycené | 20,91 g |
| –– polynenasycené | 7,90 g |
| ––– omega 3 | 1,90 g |
| Vláknina | 18,19 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 5,52 g |
| Sůl | 13,50 g |
| Sacharidy | 31,40 g |
| – cukry | 27,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 1 1 menší klobása | Klobása | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 1 lžička 1 lžička grilovacího koření | Grilovací koření | 5 g |
| 150 ml 150 ml vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |