Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Trhané maso - vepřové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 727 kJ /
2 564 kcal
Bílkoviny305,92 g
– z toho živočišné bílkoviny298,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,42 g
Tuky129,01 g
– nasycené20,38 g
– nenasycené89,81 g
–– mononenasycené67,88 g
–– polynenasycené21,93 g
––– omega 35,43 g
Vláknina16,81 g
Cholesterol 975 mg
Sodík 8,81 g
Sůl21,85 g
Sacharidy40,70 g
– cukry9,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg vepřové plece Vepřová plec 1500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 lžíce 1 lžíce rýžového octa Ocet rýžový 15 ml
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce worcesteru Worcestrová omáčka 15 ml
1 lžička 1 lžička mletého pepře Pepř černý mletý 5 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
3 lžičky 3 lžičky uzené papriky Paprika uzená 15 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky ďábelského koření Grilovací koření 2.5 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje Olej řepkový 62.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.