Nutriční hodnoty (Vepřová játra v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 424 kJ / 579 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 9,14 g |
| – nasycené | 1,60 g |
| – nenasycené | 3,85 g |
| –– mononenasycené | 2,14 g |
| –– polynenasycené | 1,71 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 924 mg |
| Sodík | 304 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
| – cukry | 28,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
| 300 g 300 g jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| sůl | Sůl mořská |