Nutriční hodnoty (Zelné lokše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 256 kJ / 778 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,05 g |
| Tuky | 4,60 g |
| – nasycené | 1,08 g |
| – nenasycené | 2,76 g |
| –– mononenasycené | 0,46 g |
| –– polynenasycené | 2,30 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 25,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 130 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 141,50 g |
| – cukry | 23,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 800 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 150 g 150 g hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| sádlo (máslo) na omaštění | Sádlo vepřové |