Nutriční hodnoty (Kuřecí salát s ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 192 kJ / 524 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,97 g |
| Tuky | 38,72 g |
| – nasycené | 4,81 g |
| – nenasycené | 32,60 g |
| –– mononenasycené | 23,48 g |
| –– polynenasycené | 9,12 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 6,01 g |
| Cholesterol | 55 mg |
| Sodík | 221 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 9,57 g |
| – cukry | 0,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g kuřecích prsou | Kuře prso | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 50 g 50 g polníčku | Polníček čerstvý | 50 g |
| 50 g 50 g špenátu | Špenát čerstvý | 50 g |
| 2 listy 2 listy listového salátu | Salát listový čerstvý | |
| 4 4 ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
| 30 g 30 g strouhaných mandlí | Mandle loupané mleté | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |