Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrový krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 452 kJ /
825 kcal
Bílkoviny90,73 g
– z toho živočišné bílkoviny87,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,33 g
Tuky37,49 g
– nasycené15,17 g
– nenasycené15,59 g
–– mononenasycené11,23 g
–– polynenasycené4,35 g
––– omega 30,21 g
Vláknina5,70 g
Cholesterol 2,51 g
Sodík 376 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy29,51 g
– cukry5,16 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
sůl a pepř Pepř černý
česnek Česnek čerstvý
1/2 1/2 lžičky vegety Kořenící směs sypká
1 lžička 1 lžička petrželky Petržel nať čerstvá 5 g
1 lžička 1 lžička libečku Libeček čerstvý 5 g
500 ml 500 ml vývaru (i více podle potřeby) Vývar hovězí 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.