Nutriční hodnoty (Játrový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 452 kJ / 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
Tuky | 37,49 g |
– nasycené | 15,17 g |
– nenasycené | 15,59 g |
–– mononenasycené | 11,23 g |
–– polynenasycené | 4,35 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 2,51 g |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 29,51 g |
– cukry | 5,16 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
1/2 1/2 lžičky vegety | Kořenící směs sypká | |
1 lžička 1 lžička petrželky | Petržel nať čerstvá | 5 g |
1 lžička 1 lžička libečku | Libeček čerstvý | 5 g |
500 ml 500 ml vývaru (i více podle potřeby) | Vývar hovězí | 500 ml |