Nutriční hodnoty (Játrový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 452 kJ / 825 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
| Tuky | 37,49 g |
| – nasycené | 15,17 g |
| – nenasycené | 15,59 g |
| –– mononenasycené | 11,23 g |
| –– polynenasycené | 4,35 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 5,70 g |
| Cholesterol | 2,51 g |
| Sodík | 376 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 29,51 g |
| – cukry | 5,16 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 1/2 1/2 lžičky vegety | Kořenící směs sypká | |
| 1 lžička 1 lžička petrželky | Petržel nať čerstvá | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička libečku | Libeček čerstvý | 5 g |
| 500 ml 500 ml vývaru (i více podle potřeby) | Vývar hovězí | 500 ml |