Nutriční hodnoty (Rýžové bezlepkové noky a "čína" z Jidášova ucha (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 011 kJ / 1 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,32 g |
Tuky | 4,12 g |
– nasycené | 1,04 g |
– nenasycené | 2,99 g |
–– mononenasycené | 1,26 g |
–– polynenasycené | 1,74 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,51 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,95 g |
Sůl | 12,30 g |
Sacharidy | 259,50 g |
– cukry | 19,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g rýžové mouky | Mouka rýžová hladká | 300 g |
1-2 KL 1-2 KL soli | Sůl mořská | 12 g |
teplá voda | Voda | |
hrst hrst suchého Jidášova ucha | Jidášovo ucho čerstvé | |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového nebo řepkového oleje | ||
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
chilli pasta (nebo chilli mleté) | Chilli omáčka | |
škrob | Bramborový škrob |