Nutriční hodnoty (Červené zelí na víně, bramborový knedlík a uzené kuřecí stehno)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 237 kJ / 2 447 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,73 g |
| Tuky | 56,45 g |
| – nasycené | 24,26 g |
| – nenasycené | 27,82 g |
| –– mononenasycené | 21,16 g |
| –– polynenasycené | 6,65 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 30,80 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 1,76 g |
| Sůl | 4,21 g |
| Sacharidy | 405,55 g |
| – cukry | 89,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malá hlávka červeného zelí | Zelí červené čerstvé | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru | Cukr bílý | 37.5 g |
| 80 ml 80 ml červeného vína | Víno červené suché | 80 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 22.5 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rozinek | Rozinky | 30 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 300 ml 300 ml hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 300 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 22.5 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| uzená kuřecí stehna | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
| sádlo s osmaženou cibulkou | Cibulka jarní čerstvá |