Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nejlepší květáková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 643 kJ /
871 kcal
Bílkoviny29,67 g
– z toho živočišné bílkoviny9,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,80 g
Tuky29,69 g
– nasycené6,50 g
– nenasycené22,04 g
–– mononenasycené15,48 g
–– polynenasycené6,56 g
––– omega 31,84 g
Vláknina44,30 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 235 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy114,47 g
– cukry18,87 g
––– laktóza8,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
střední květák rozdělený na růžičky růžičky Květák čerstvý
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
2 2 malé brambory Brambor zimní 100 g
200 g 200 g jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 200 ml
vaječný žloutek Vaječný žloutek
svazeček kopru Kopr nať čerstvý
4 4 malé stroužky česneku nebo dvě lžičky sušeného Česnek čerstvý 280 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
nové koření Nové koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.